Persoonlijke ervaringen

Familie van Mourik

‘Onze moeder wil nu zelfs op haar 85ste met de iPad leren werken!’

Toen onze moeder ruim een jaar geleden in een seniorencomplex ging wonen werd Nanda ons zeer aanbevolen en wij zijn erg blij met haar ondersteuning. Via WhatsApp  en mail houden wij elkaar op de hoogte over onze moeder. Nanda houdt de agenda goed bij en neemt initiatief als ze ziet dat er iets moet gebeuren. Afspraken kunnen ook verzet worden indien nodig. Onze moeder geniet van de gezelligheid en vindt het ook fijn dat ze samen met Nanda – met resultaat- van alles kan regelen. Het is erg leuk dat Nanda haar stimuleert om leuke nieuwe dingen te doen in deze nieuwe omgeving.

Mevrouw Hof

‘Nanda is de ideale allround hulp, een echte aanrader’

Twee jaar geleden is Nanda bij ons gekomen, om mijn dementerende man gezelschap te houden en te proberen hem wat te activeren. Zij heeft alle mogelijkheden aangeboord, die het leven voor hem en dus ook voor mij aangenamer zouden kunnen maken, op haar rustige, liefdevolle en heldere wijze en haar kennis van zaken. Nadat mijn echtgenoot was opgenomen in het verpleeghuis heeft Nanda hem nog wekelijks bezocht tot kort voor zijn overlijden. Mij staat zij nu nog regelmatig ter zijde om te helpen met mijn smartphone, tablet en computer.

Josta van den Bosch

‘Heerlijk om te weten dat mijn moeder twee keer per week een fijne tijd heeft’

Mijn dementerende moeder vertelt mij vaak dat ze blij is met haar nieuwe lieve vriendin Nanda. Zij houdt ons op de hoogte, stuurt zo nu en dan een foto als ze uit geweest is met mijn moeder en belt wanneer ze ziet dat het wat minder gaat met haar.