Ik ben de jongste uit een gezin met zes kinderen. Met vier oudere broers heb ik snel geleerd voor mezelf op te komen en me niet met een kluitje in het riet te laten sturen.

Tot haar overlijden was ik vele jaren mantelzorger voor mijn moeder en daarom weet ik uit ervaring waar ouderen zoal tegenaan lopen. U wilt zo lang mogelijk zelfstandig zijn, maar merkt door uw leeftijd en toenemende ongemakken dat u steeds meer van uw vrijheid inlevert. Ik draag graag bij aan uw zelfstandigheid en uw vrijheid.

Ik heb altijd gewerkt, voornamelijk in de dienstverlening. Mijn laatste baan, bij Hogeschool Utrecht, heb ik ruim twee jaar gecombineerd met het werken met en voor ouderen. Inmiddels heb ik mij geheel toegelegd op de ouderenzorg. Een belangrijk deel van mijn werk is het begeleiden van (nog) zelfstandig wonende mensen met dementie. Dit vergt veel geduld, inlevings- en improvisatievermogen en doortastendheid. Ik zoek altijd naar de best mogelijke oplossing in een vaak lastige situatie, waarbij het belang en de eigenwaarde van mijn cliënt centraal staan.

Ik kan goed organiseren en krijg daardoor veel voor elkaar. Mijn kracht is dat ik zelf het contact met u leg en ook zelf met en voor u werk. Persoonlijker kan niet!