Ik ben de jongste uit een gezin met zes kinderen. Met vier oudere broers heb ik snel geleerd voor mezelf op te komen en me niet met een kluitje in het riet te laten sturen.

Op het ogenblik ben ik mantelzorger voor mijn moeder en daarom weet ik uit ervaring waar ouderen zoal tegenaan lopen. U wilt zo lang mogelijk zelfstandig zijn, maar merkt door uw leeftijd en toenemende ongemakken dat u steeds meer van uw vrijheid inlevert. Ik draag graag bij aan uw zelfstandigheid en uw vrijheid.

Ik heb altijd gewerkt, voornamelijk in de dienstverlening. Door mijn werk bij de faculteit Gezondheidszorg van de Hogeschool Utrecht heb ik van dichtbij meegemaakt welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van zelfredzaamheid van ouderen en minder validen. Er zijn inmiddels veel concrete oplossingen voortgekomen uit jarenlang onderzoek. Deze oplossingen neem ik mee in de adviezen aan mijn cliënten.

Ik kan goed organiseren en krijg daardoor veel voor elkaar. Mijn kracht is dat ik zelf het contact met u leg en ook zelf met en voor u werk. Persoonlijker kan niet!